Gimnazijalci razmišljaju srcem: Paketići za djecu sa smetnjama u razvoju

U toku akcije, koja je trajala od 4. do 12. decembra, prikupljena je veća količina slatkiša koji će u vidu novogodišnjih paketića u utorak biti poklonjeni korisnicima Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju
58 pregleda 0 komentar(a)
Gimnazija Stojane Cerović, Foto: Svetlana Mandić
Gimnazija Stojane Cerović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 13.12.2014. 14:28h

Završena je humanitarna akcija „Gimnazijalci razmišljaju srcem“ koju je organizovao Preduzetnički klub učenika nikšićke gimnazije „Stojan Cerović“.

U toku akcije, koja je trajala od 4. do 12. decembra, prikupljena je veća količina slatkiša koji će u vidu novogodišnjih paketića u utorak biti poklonjeni korisnicima Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju.

„Klub je osnovan prošlog mjeseca, broji 15 članova i ovo je naša prva akcija u kojoj su učešće uzeli svi učenici Gimnazije koji su na ovaj način pokazali da su svjesni svoje uloge u društvu“, kazao je Dejan Delić, član Preduzetničkog kluba.

Članovi Preduzetničkog kluba i učeničkog parlamenta uradili su i novogodišnje čestitke koje će pokloniti zajedno sa poklonima.

“Klub je osnovan sa ciljem sprovođenja humanitarnih akcija koje će uticati na promjenu svijesti kako mladih iz ove Gimnazije, tako i iz drugih škola i uopšte iz naše zajednice“, istakao je Delić.

Bonus video: