Božićni bazar i ovog vikenda u hotelu "Regent"

Božićni bazar će se održavati svake subote i nedjelje tokom decembra, kao i prvog vikenda u januaru 2015. godine, od 14 do 19 sati
0 komentar(a)
Božićni bazar Tivat, Foto: Siniša Luković
Božićni bazar Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 11.12.2014. 14:38h

Hotel "Regent Porto Montenegro" u istoimenom luksuznom tivatskom nautičkom centru, nastaviće i ovog vikenda sa Božićnim bazarom koji se održava svake subote i nedjelje tokom decembra, kao i prvog vikenda u januaru 2015. godine, od 14 do 19 sati.

"Natkriveni dio terase glavnog restorana hotela Regent Porto Montenegro – Dining Room biće mjesto gdje će posjetioci uživati u delicijama i bogatoj ponudi rukotvorina. Na posebnom štandu našeg hotela, posjetioci će uživati u posebnoj gastro ponudi odnosno probati kuvano vino koje je oduševilo mnoge koji su prvog vikenda posjetili bazar, razne vrste kolača, toplu čokoladu, kafu i čajeve brojnih i nesvakidašnjih aroma i ukusa", kazala je portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

Na Božićnom bazaru u tom prestižnom ugostiteljskom objektu, prisutni su proizvođači lokalnih tradicionalnih gastro delicija "Frutiera", organski proizvođači iz manastira Duljevo, zanatska radnja "Melita" koja se predstavlja rukotvorinama sa novogodišnjim motivima, kompanija "Olcinium Oil", kojoj je specijalnost proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja s karakterističnim mirisom, kreativna radionica "Tufnica" koja je tivatskim damama omiljena kada je u pitanju ručno rađen nakit, te akademska slikarka Milica Rajčević koja u ponudi ima teglice želja koje predstavljaju idealan praznični poklon za najbliže.

Bonus video: