Ski centar u Kolašinu počinje sa radom 20. decembra

“Testiran je i servisiran sistem za vještačko osnježavanje, tako da ćemo početi da proizvodimo snijeg čim se steknu temperaturni uslovi za to"
4 komentar(a)
Ski centar Kolašin, Foto: Arhiva Vijesti
Ski centar Kolašin, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.12.2014. 16:52h

Zimska turistička sezona na Ski centru Kolašin 1450 počeće u subotu, 20. decembra. Iz tog preduzeća kažu da nikad nijesu bili spremniji da dočekaju goste. Izvršni direktor Ski centra Boban Šćepanović kaže da su sa staza potpuno uklonjeni sitno rastinje i kamenje.

“Testiran je i servisiran sistem za vještačko osnježavanje, tako da ćemo početi da proizvodimo snijeg čim se steknu temperaturni uslovi za to. Obavljene su sve neophodne popravke i redovan servis svih žičara i ski-liftova, urađena su sva potrebna snimanja i testiranja i već posjedujemo sve potrebne ateste koji su neopodni za dobijanje rješenja o odobrenju za rad skijališta”, kazao je Šćepanović.

Pored popusta od 50 odsto koji će važiti na dan otvaranja, cijene će, tvrdi Šćepanović biti na nivou prošlogodišnjih. Cijena jednodnevnog ski pasa je 20 za odrasle i 13 eura za djecu. Za pola dana na snijegu odrasli će izdvajati 12, a mališani 9 eura. Cijena dvodnevnog ski pasa, koja neće važiti samo u januaru, je 30 za odrasle i 20€ eura za djecu. Poludnevni parking košta 3, a cjelodnevni 5 eura.

Bonus video: