Tivat: Prvi Božićni bazar ovog vikenda

Sektor hrane i pića Regent hotela predstaviće, na posebnom božićnom štandu, svoju ponudu gastronomskim poslastica i napitaka
92 pregleda 2 komentar(a)
Hotel Regent, Foto: Porto Montenegro
Hotel Regent, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 05.12.2014. 11:32h

Hotel “Regent Porto Montenegro” u istoimenom tivatskom nautičkom centru, ovog će vikenda organizovati prvi u nizu Božićnih bazara.

Ova manifetscija u “Regentu” će se održavati svake subote i nedjelje tokom mjeseca decembra, kao i prvog vikenda u januaru 2015. godine, u vremenu od 12 do 20 časova.

Izlagači na prvom Božićnom bazaru su proizvođači lokalnih tradicionalnih gastro-delicija “Frutiera”, organski proizvođači iz manastira Duljevo, zanatska radnja “Melita” koja se predstavlja rukotvorinama s novogodišnjim motivima, kompanija “Olcinium Oil” kojoj je specijalnost proizvodnja djevičanskog ulja s karakterističnim mirisom, te kreativna radionica “Tufnica” koja je tivatskim damama omiljena kada je u pitanju ručno rađen nakit.

Takođe, akademska slikarka Milica Rajčević predstaviće svoj dekor art odnosno teglice želja koje predstavljaju idealan poklon za najbliže, saopštila je portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

Sektor hrane i pića Regent hotela predstaviće, na posebnom božićnom štandu, svoju ponudu gastronomskim poslastica i napitaka, koji će svojim ukusom i mirisom upotpuniti atmosferu radosti i darivanja.

Bonus video: