Herceg Novi: NVO Maškare organizuje trku "KAROTRC 2019"

“Ove godine smo uveli dvije novine, a to su kategorija trosjeda, i maškaranih takmičara i samih karića, s obzirom da smo u vrijeme karnevala i maskenbala"
144 pregleda 0 komentar(a)
Trke Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Trke Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić

NVO Maškare povodom 50-og jubilarnog Praznika Mimoze, u saradnji sa Opštinom Herceg Novi, Direkcijom Praznika Mimoze i JUK Herceg Festom, organizuje drugu trku karića „KAROTRC 2019“.

Prijave za tu jedinstvenu trku, jedinu takve vrste u Crnoj Gori, koja će se održati 16 marta, počinju sutra. Trka će se odvijati od Gradske kafane u centru grada do Škvera.

Učesnici će se takmičiti u tri kategorije: K1-jednosjed, K2-dvosjed i K3-trosjed. Kategorije svakako podrazumjevaju ženske i muške takmičare, uzrasta od 14-65 godina.

“Ove godine smo uveli dvije novine, a to su kategorija trosjeda, i maškaranih takmičara i samih karića, s obzirom da smo u vrijeme karnevala i maskenbala."

Nagrade će biti obezbjeđene za prvo, drugo i treće mjesto u kategorijama K1, K2, K3, zatim kategorija maškaranih takmičara i karića, nagrada za najoriginalnije ime ekipe i pojedinca, i nagrada za najsporijeg takmičara.

Bonus video: