U SUSRET BOŽIĆU I NOVOJ GODINI

Porto Montenegro već u prazničnoj atmosferi: Događaji u duhu slavlja

Svečani doček Nove godine u Porto Montenegru biće priređen u hotelu "Regent" koji gostima, po cijeni od 150 eura po osobi
123 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 02.12.2014. 10:27h

Približavanje božićnih i novogodišnjih praznika već se polako osjeća u elitnom tivatskom nautičko-turističkom naselju i marini Porto Montenegro koja će tokom decembra organizovati više događaja u duhu slavlja i poklanjanja koji se povezuje sa ovim dobom godine.

Tako će već u četvrtak 4.decembra u vremenu od 12 do 15 časova, biti priređena tradicionalna humanitarna akcija "Help Portrait".

Tim profesionalnih fotografa tada će svima koji požele, napraviti foto-portrete, a zauzvrat će građani davati novčane priloge koji su ove godine namijenjeni fondu iz kojeg će se kupiti novo vozilo za potrebe Službe hitne pomoći u Tivtu.

U akciji će učestvovati i frizerski studio "Vlado Hair Design" koji će svima zainteresovanima, prije fotografisanja, urediti frizuru.

Pravu zapadnu atmosferu Božića, svakog vikenda u Porto Montenegru će tokom decembra moći osjetiti svi posjetioci "Regent" hotela koji će u svom Italian Garden-u priređivati sedmične "Božićne bazare" na kojima će se služiti kolači, kuvano vino, svježi domaći proizvodi i kupcima nuditi ručno izrađeni novogodišnji ukrasi i nakit.

"Regent" će svakog petka u svom Library baru priređivati različite tematske muzičke večeri sa raznim izvođačima i posebnom ponudom koktela i pića po sniženim cijenama, dok će već uobičajena "Božićna večera" biti održana na Badnji dan 24. decembra u restoranu "One" gdje je tada na meniju, za anglosaksonsku kulturu, tradicionalna pečena punjena ćurka.

Sam svečani doček Nove godine u Porto Montenegru biće priređen u hotelu "Regent" koji gostima, po cijeni od 150 eura po osobi, nudi tri različite mogućnosti – koktel zabavu sa kanapeima u Library baru, druga opcija je elegantna gala večera u restoranu, a treća je žurka u venecijanskom stilu koja će se održati u banket sali.

Pred ponoć, učesnici sve tri zabave, zajedno će se okupiti u banket sali gdje će uz šampanjac dočekati Novu godinu, a goste će zabavljati Žizel sa svojim bendom.

Porto Montenegro tokom decembra svojim klijentima i gostima nudi niz sportsko-rekretativnih dešavanja – od tradicionalne mjesečne jedriličarske regate na brodovima tipa "BLU 26", preko turnira u veslanju, tenisu, kuglanju i skvošu, dok je članovima posada jahti koje zimuju u tivatskoj marini, na raspolaganju i besplatno korišćenje skijaške kolibe koju Porto Montenegro posjeduje u Kolašinu.

Galerija