Danilovgrad: Veliki park u blizini ambasade UAE

"Park će činiti sportski teren za mali fudbal i košarku, igralište za najmlađe sa potrebnim mobilijarom, staze za šetnju, prateći elmenti kao što su klupe... Predviđena je i izgradnja parkinga, kako bi prostor bio objedinjen svim neophodnim sadržajima", piše u saopštenju
4 komentar(a)
Branislav Đuranović, Hafsa Abdula Mohamed Šarif Al Ulama, Foto: Biro za odnose sa javnošću
Branislav Đuranović, Hafsa Abdula Mohamed Šarif Al Ulama, Foto: Biro za odnose sa javnošću
Ažurirano: 01.12.2014. 19:17h

Ambasadorka Ujedinjenih Arapskih Emirata u Podgorici Hafsa Abdula Mohamed Šarif Al Ulama i predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović potpisali su danas Protokol o donaciji za realizaciju zajedničkog projekta izgradnje parka.

Park površine 5.809 metara kvadratnih gradiće se u mjestu Grbe, u blizine rezidencije Ambasade UAE, ali i porodične kuće Đuranovića.

U saopštenju Opštine Danilovgrad piše da će upravo oni obezbjediti neophodnu infrastruktu.

"Park će činiti sportski teren za mali fudbal i košarku, igralište za najmlađe sa potrebnim mobilijarom, staze za šetnju, prateći elmenti kao što su klupe... Predviđena je i izgradnja parkinga, kako bi prostor bio objedinjen svim neophodnim sadržajima", piše u saopštenju.

Dodaje se da je Al Ulama kazala da će park predstavljati simbol prijateljstva i dobrih odnosa dvije zemlje i iskazala uvjerenje da će biti još projekata koji će se realizovati u saradnji Ambasade UAE i Opštine

Danilovgrad. Ona je kazala i da je projekat izgradnje parka pokazatelj kako se putem zajedničke saradnje mogu realizovati značajni projekti na obostrano zadovoljstvo.

Bonus video: