Vikend uz knjigu u Nikšiću

„Želja nam je da se Nikšićani uz knjigu podsjete na neka lijepa i srećna vremena, kada se čitalo, voljelo i družilo. Uz knjigu je ljepše, zar ne“, kazala je na konferenciji za novinare Marija Abat, predsjednica Mreže žena PzP Nikšić
86 pregleda 2 komentar(a)
Mreža žena PZP, Foto: Svetlana Mandić
Mreža žena PZP, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 29.11.2014. 10:38h

Mreža žena Pokreta za promjene Nikšić organizovala je akciju „Vikend uz knjigu – pokloni ili razmijeni“ sa željom da, kako su kazale, makar na tren sugrađane vrate ljepšim i humanijim stvarima od ne tako lijepe svokodnevice.

„Želja nam je da se Nikšićani uz knjigu podsjete na neka lijepa i srećna vremena, kada se čitalo, voljelo i družilo. Uz knjigu je ljepše, zar ne“, kazala je na konferenciji za novinare Marija Abat, predsjednica Mreže žena PzP Nikšić.

Pomenuta akcija je samo početak, poručuju iz Mreže žena PzP Nikšić.

„Naša namjera je da makar na tren vratimo davno izgubljeni sjaj Nikšića koji je počeo da posrće od dolaska ’mladih’ i ’lijepih’ u ’šarenim džemperima’. Cilj nam je komunikacija sa obespravljenim građanima, slušanje njihovih potreba, razmjena iskustava i ideja, traženja rješenja da živimo kao slobodni građani“, poručila je Abat.

Bonus video: