Bogdanović čestitao 70 godina rada RTV Cetinje

“Ovaj datum, tokom kojeg se 1944. prvi put oglasio Radio Cetinje, od posebnog je značaja - ne samo za naš grad, već i u cjelokupnom životopisu crnogorskog novinarstva”, navodi se u čestitki.
5 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2014. 08:55h

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović uputio je danas čestitku rukovodstvu, zaposlenima i bivšim članovima RTV Cetinje povodom 70 godina postojanja.

“Ovaj datum, tokom kojeg se 1944. prvi put oglasio Radio Cetinje, od posebnog je značaja - ne samo za naš grad, već i u cjelokupnom životopisu crnogorskog novinarstva. Otud, naš je grad ponosan na svoj, ujedno i najdugovječniji elektronski medij u našoj državi”, navodi se u čestitki.

“Drago mi je što, u svijetlu današnje godišnjice, možemo konstatovati da je minulo vrijeme rezultiralo novim značajnim momentima u radu RTV Cetinje. Naime, ovaj 27. novembar, naš gradski medij dočekuje bogatiji za televizijsku produkciju, ali i sa unaprijeđenom tehnikom u radiju”.

Bogdanović je napomenuo da će Prijestonica Cetinje i dalje biti posvećen partner u svim projektima koji se tiču RTV Cetinje.

Bonus video: