MA: Povoljnosti za članove Vision Team-a

Vision Team je program za sve putnike, u kojem se članstvom ostvaruju benefiti koje im kompanija nudi. Čestim putovanjima, svaki član stiče pravo na određeni broj milja, koje mu se upisuju na njegov račun i time stiče pravo na gratis karte
56 pregleda 4 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva "Vijesti"
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.11.2014. 12:34h

Postojeći i svi novi članovi programa Vision Team, nacionalne aviokompanije Montenegro Airlines (MA), imaće priliku da dobiju nagradne milje, saopšteno je iz kompanije.

Iz MA su kazali da na kraju jubilarne 20. godine poslovanja, nastavljaju sa iznenađenjima za svoje putnike.

"Prva povoljnost koju putnici dobijaju, kao članovi Vision Team-a MA je da prilikom inicijalnog unosa milja dobiju nagradnih tri hiljade milja. Svi stari, ali i novi članovi, koji se učlane do 31. decembra dobiće dodatnih novogodišnjih dvije hiljade benefit milja. To je za sve nove korisnike ukupno pet hiljada milja, što je samo početak", rekli su iz MA.

Vision Team je program za sve putnike, u kojem se članstvom ostvaruju benefiti koje im kompanija nudi. Čestim putovanjima, svaki član stiče pravo na određeni broj milja, koje mu se upisuju na njegov račun i time stiče pravo na gratis karte.

Iz MA su objasnili da je dodjela milja kroz Vision Team do sada pratila samo tarife, a u periodu od ponedjeljka do 27. marta naredne godine, pratiće i sezonu.

"Tako će aktuelne skale broja milja do kraja zime biti povećane 50 odsto", rekli su iz MA.

Iz kompanije su objasnili da će sada svi putnici imati priliku da u kraćem periodu, sa mnogo manje letova, dođu do gratis karte na željenoj liniji.

"Broj milja, na koje su imali pravo do sada, biće uvećan iz jedinog razloga - zato što su letjeli sa crnogorskim avioprevoznikom u periodu do 27. marta naredne godine", dodali su iz MA.

Nacionalna aviokompanija je za sve putnike koji će u navedenom periodu putovati za, odnosno iz Moskve, pripremila posebno iznenađenje.

Osim pomenutog uvećanja milja 50 odsto, kako su naveli, osnovica je povećana, što znači da će se dobijati duplo više milja u odnosu na prethodni period.

Iz kompanije su naveli da je još jedna povoljnost za članove Vision Team-a u ponudi od ponedjeljka.

"Ako putnicima nedostaju milje za besplatnu kartu do željene destinacije, za jedan euro sada mogu kupiti tri puta više milja odnosno 150 milja", objasnili su iz MA.

Iz MA su pozvali sve putnike da uredno prijavljuju broj računa - Vision Pass, kada god da kupuju kartu, jer je ovaj period prilika da svi uđu u klub extra-povlašćenih članova - Silver & Gold, gdje se pored gratis karte može uživati u brojnim dodatnim benefitima.

Bonus video: