Petković: Studenti Ekonomije da se bave ekonomijom, ne nama

„Mišljenja smo da ni studenti, a ni profesori Ekonomskog fakulteta nemaju ni najmanjih kvalifikacija da govore o sportu i nauci o sportu i ovim putem im javno poručujemo da se bave naukom u svojoj oblasti, a nama da ostave ono za šta smo prepoznati i u Crnoj Gori, a i u inostranstvu“, navodi se u saopštenju Petkovića
215 pregleda 21 komentar(a)
Ekonomski fakultet, Foto: Boris Pejović
Ekonomski fakultet, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.11.2014. 13:18h

V.d.dekana Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, doc.dr Jovica Petković, kritikovao je, kako stoji u saopštenju, ponašanje i banalizaciju od strane studenata Ekonomskog fakulteta iz Podgorice, u kojima na veoma „ružan, primitivan i prizeman način, pokušavaju da po nalogu svojih profesora izvrgnu ruglu naučni doprinos i naučni rad svih naših profesora“.

„Mišljenja smo da ni studenti, a ni profesori Ekonomskog fakulteta nemaju ni najmanjih kvalifikacija da govore o sportu i nauci o sportu i ovim putem im javno poručujemo da se bave naukom u svojoj oblasti, a nama da ostave ono za šta smo prepoznati i u Crnoj Gori, a i u inostranstvu. Svojim performansom ili cirkuskom tačkom, bolje rečeno, samo su pokazali svoju akademsku svijest i na tome im sportski čestitamo. Fer plej“, navodi se u saopštenju Petkovića.

Bonus video: