Danilović: Kontraproduktivna kampanja sa sve znakom NATO-a

U centru Podgorice su postavljeni siti lajtovi na kojima, pored ostalog, piše "Bolje banana u ruci nego ruska čizma za vratom"
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2014. 10:46h

"Kakva bolesna, prljava i na sreću kontraproduktivna kampanja sa sve znakom NATO-a!? Ko je ovaj marketing majstor i ima li nade da ga upoznamo? Dajem evro da vidim to dlakavo čudovište", komentar je poslanika Demokratskog fronta Gorana Danilovića na Facebooku, nakon što je u centru Podgorice osvanulo više siti lajtova, na kojima, između ostalog, piše da Rusi nikada nisu bili prijatelji Crnogorcima.

Na jednom od postavljenih siti lajtova stoji logo NATO-a, na kojem je napisano "Bolje banana u ruci nego ruska čizma za vratom".

"Zamislite poruku: Bolje banana u ruci, nego ruska čizma na vratu? Braća Beograđani bi rekli: idi bre!? Koja banana? Koja čizma? Koja budalaština, Bogo moj! Ovaj ko je u Podgorici postavio ovakav bilbord je retardiran, umobolan, majmunoličan, neznalica, tupadzija i šta god želi! Ovaj ne može biti ODAVLE... Sljedeći bilbord će biti inspirativniji, vjerujem. Recimo: bolje banana u komšiluk, nego ruska podmornica na tavan. Ili, bolje NATO u Pipere nego tetka iza bolnice! Da se smrzneš! Od danas će ljudi po glavnom gradu u znak podrške NATO kampanji, i to kakvoj, ići bez čizama i sa bananama koje će im vireti od svugdje. Nema više štapa i šargarepa, sad se bez obuće jurca za bananama", naveo je Danilović.

Na drugom siti lajtu piše "Nakon 300 godina istorijske veze 'majka Rusija' nas je udesila", izazvali su gomilu negativnih komentara Rusa na Facebooku.

Prema nezvaničnim informacijama, Ambasada Rusije uputila je Vladi protestno pismo.

Galerija

Bonus video: