DOMAĆA TRGOVINA

Uručene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri "Pivo i nagrade može li bolje"

Kupce i u narednom periodu mogu očekivati slične aktivnosti kao i mnoge promotivne i cjenovnih povoljnosti
2864 pregleda 0 komentar(a)
Sa uručivanja nagrada, Foto: Domaća trgovina
Sa uručivanja nagrada, Foto: Domaća trgovina

U Tržnom centru Aroma u podgoričkom naselju Donja Gorica, upriličena je dodjela nagrada srećnim dobitnica povodom nagradne igre "Pivo i nagrade, može li bolje".

Nagrade su uručili predstavnici kompanije Domaća trgovina u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti i kompanije Calsberg Montenegro.

Glavna nagrada, Fiat 500 uručena je Rajku Banoviću koji je ovom prilikom izjavio da je za njega ovo bio iznenadan i veoma vrijedan novogodišnji dar, koji upućuje na zaključak da u Aroma i Conto marketima treba trgovati i u nagradnim igrama koje organizuju učestvovati.

Uručene brojne vrijedne nagrade

"Naravno, kada, uz ostalo, imamo automobil kao glavnu nagradu onda to govori da je riječ o veoma uspješnoj kompaniji sa razgranatom mrežom poslovnih partnera. Na vijest da sam baš ja osvojio glavnu nagradu, Fiat 500, prva reakcija je bila nevjerica, a zatim uzbuđenje, koje se, možda, može uporediti sa onim trenutkom kada vas dragi prijatelj obraduje sa davno željenim poklonom", dodao je dobitnik najvrjednije nagrade.

Glavna nagrada Fiat 500

Ispred kompanije Domaća trgovina dobitnicama se obratila, direktorica nabavke, Aleksandra Medojević.

"Zaista je sjajan osjećaj kada zajedno sa našim potrošačima i parterima iz kompanije Calsberg organizujemo ovakve događaje i podijelimo vrijedne nagrade. Trudimo se da kupcima uvijek obezbijedimo, pored kvalitetnog asortimana i cjenovne povoljnosti, u vidu akcija i promocija. Takođe, intenzivno radimo na širenju naše prodajne mreže, jer smo trgovina koja želi da je blizu naših potrošača".

Pored automobila podijeljene su i druge nagrade, a srećni dobitnici su: Edin Canović, Jelena Nenezić i Jelena Đukić.

Podsjećamo, nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima počela je 3.12.2018. i trajala je do 31.12.2018. godine, gdje je glavna nagrada bila automobil FIAT 500.

Kupce i u narednom periodu mogu očekivati slične aktivnosti kao i mnoge promotivne i cjenovnih povoljnosti.

Preporučujemo za Vas