Lalević Filipović: Netačna interpretacija moje plate, sve sam zaradila časno i pošteno

"Ne ulazeći u motive isticanja mog imena u prvi plan, konstatovala bih da je data netačna i površna interpretacija zarade koju sam ostvarila, posebno u dijelu iznosa, strukture i izvora"
138 pregleda 6 komentar(a)
Studenti, ekonomski fakultet, Foto: Luka Zeković
Studenti, ekonomski fakultet, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.11.2014. 11:08h

Sve što radi Ekonomski fakultet je transparentno i zakonito, a sve što sam tokom svog dosadašnjeg angažmana na Ekonomskom fakultetu prihodovala, zarađeno je časno i pošteno, kazala je Ana Lalević Filipović komentarišući navode o zaradama profesora Ekomskog fakulteta.

"Radi se o očiglednoj manipulaciji radi kratkoročnih medijskih poena. Sve što radi Ekonomski fakultet je transparentno i zakonito, a sve što sam tokom svog dosadašnjeg angažmana na Ekonomskom fakultetu prihodovala, zarađeno je časno i pošteno, o čemu svjedoči i svaki održani čas, rad i preko 12 časova dnevno, kao i veliki doprinos koji sam dala u izradi projekata od kojih su neki i od državnog značaja.

Ne ulazeći u motive isticanja mog imena u prvi plan, konstatovala bih da je data netačna i površna interpretacija zarade koju sam ostvarila, posebno u dijelu iznosa, strukture i izvora", kazala je profesorica Ekonomskog fakulteta.

Bonus video: