Popović: Barani će imati kvalitetniji standard života

Popović je naveo da Barani i Baranke mogu biti sigurni da će njihov grad stalno napredovati
11 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Liberalna partija
Andrija Popović, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 23.11.2014. 13:12h

Bar je mediteranska oaza Crne Gore i njena pomorska kapija u svijet, a potencijali koje posjeduje Bar su nemjerljivi, bilo prirodni, privredni ili turistički, naveli su iz Liberalne partije Crne Gore u čestitki.

Predsjednik LP Crne Gore Andrija Popović kazao je da je buran istorijski razvoj ostavio snažan uticaj na Bar, njegovu kulturu, tradiciju i međuljudske odnose.

“Zajedništvo, sloga i mir osnovna su načela na kojima ljudi žive u ovom gradu. U podnožiju svete planine Rumije gradila se takva misao na kojoj danas počiva istinska Crna Gora u koju mi liberali vjerujemo. Baš zato, dužnost je svih nas da je na svaki način sačuvamo i baštinimo u jednom od najstarijih gradova Crne Gore”, navodi se.

Popović je naveo da Barani i Baranke mogu biti sigurni da će njihov grad stalno napredovati, a oni imati kvalitetniji standard života.

"Najveći potencijali su čuvene masline i njihovo ulje, najkvalitetnije južno voće i vino uz bogatu turističku ponudu i raznovrsnost morske obale sa morskom vodom prve kategorije", naveo je on.

Bonus video: