BIVŠI DEKAN EKONOMSKOG FAKULTETA

Miranović tražio da primim šest njegovih

"Kako smo primili tih šest, odlučio sam da primim i sve ostale, jer ne bih imao obraza da uradim drugačije i da vas (studente) pogledam u oči"
136 pregleda 45 komentar(a)
Milivoje Radović, Foto: Zoran Đurić
Milivoje Radović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.11.2014. 19:41h

Bivši dekan Ekonomskog fakulteta Milivoje Radović saopštio je danas da sve što je radio je radio u intresu fakulteta, studenata i zaposlenih.

Radović je odbacio optužbe Rektorata i Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore:

"Optužuju me da sam upisao prekomjeran broj studenata. Istina je da sam dobio dopis od tadašnejg rektora Predraga Miranovića i ministra sa spiskom od šest imena koje je trebalo da upišem preko broja. U tom dopisu je još naglašeno da svi koji pokažu afinitete prema školovanju na Ekonomskom fakultetu mogu biti upisani. Kako smo primili tih šest, odlučio sam da primim i sve ostale, jer ne bih imao obraza da uradim drugačije i da vas (studente) pogledam u oči. Ne mora svako da zna lično dekana Ekonomskog fakulteta da bi bio primljen na fakultet", poručio je Radović na kraju javnog časa koji je organizovala sad već bivša uprava Ekonomskog fakulteta u saradnji sa studentima.

Prije javnog časa, studenti su održali performans tokom kojeg su prikupljali donacije za Univerzitet Crne Gore.

Tokom performansa su pitali menadžment i upravu Univerziteta da li je odnos koji u posljednje vrijeme iskazuju prema Ekonomskom fakultetu način na koji se treba "ponašati prema starijima", aludirajući na činjenicu ova univerzitetska jedinica starija od UCG.

Na kraju performansa studenti su odlučili da razočaraju upravu UCG, jer će novac koji je sakupljen uplatiti na račun svog povrijeđnog kolege Miloša Džarlića.

Preporučujemo za Vas