Bjelica i Popović na konferenciji u Češkoj

Konferenciju pod nazivom „Ekonomija i menadžment u sportu“ organizuje Češka asocijacija za ekomomiju i menadžment u sportu i Fakultet sportskih nauka Masaryk univerzitetu iz Brna, a održaće se 20 i 21.novembra
3 komentar(a)
sport, škola, Foto: Shutterstock
sport, škola, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.11.2014. 10:39h

Prof. dr Duško Bjelica i doc. dr Stevo Popović predstavljaće Crnu Goru na Međunarodnoj naučnoj konferenciji koja se održava u češkom gradu Brno.

Konferenciju pod nazivom „Ekonomija i menadžment u sportu“ organizuje Češka asocijacija za ekomomiju i menadžment u sportu i Fakultet sportskih nauka Masaryk univerzitetu iz Brna, a održaće se 20 i 21.novembra.

„Konferencija predstavlja jedan od rijetkih skupova ove vrste u Evropi, te će okupiti značajan broj evropski naučnika iz ove mlade multidisciplinarne oblasti, koja je u SAD-u ponijela epitet najbrže rastuće nauče dispiline u posljednjim godinama“, kazao je Bjelica.

On i Popović prezentovaće rad „Uticaj uvjerenja na generalne stavove potrošača u Srbiji prema reklamiranju kroz sport“ koji su pripremili u saradnji sa kolegama sa Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Nebojšom Mkasimovićem i doktorantima, mr Damjanom Jakšićem i mr Radenkom Matićem.

Bonus video: