Ski-pas za dva dana 30 eura

0 komentar(a)
Bjelasica, Foto: Dragana Šćepanović
Bjelasica, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 14.11.2014. 19:49h

Kolašinski turistički poslanici privode kraju pripreme za zimsku sezonu. U lokalnoj Turističkoj organizaciji kažu da je dodatni impuls i otvranje hotela „Lipka“, zbog čega će ponovo poslije dvije godine, u tom gradu raspolagati punim hotelskim kapacitetima. U većini hotela i pansiona cijene će biti na nivou onih prošle zime, a turistički poslenici su ohrabreni interesovanjem tur-operatora, naročito, za privatni smještaj.

„I ove godine svi zainteresovani za višednevni boravak u Kolašinu imaće priliku da u TO obezbijede značajne popuste kada je riječ o smještaju i hrani. Značajno smanjenje cijena najavili su i iz Ski centra. Recimo , biće smanjena cijena parkinga, pa će poludnevni koštati 3, a dnevni 5 eura. Prošle sezone parking se naplaćivao po euro na sat. Takođe, na skijalištu će moći da se kupi dvodnevni ski pas po cijeni od 30 eura. To znači da će cjelodnevno korištenje žičare i ski liftova biti 15 eura, što je zaista prihvaljivo i za 20 do 30 odsto jeftinije nego prošle zime- kazali su u TO.

U NP „Biogradska gora“, kao i prethodne dvije, i za predstojeću zimu su, kako kaže direktor Saša Jeknić, obezbijedili interesantnu ponudu. I u tom preduzeću, nakon uspješne ljetnje, završavaju pripreme za zimsku turističku sezonu.

„Ono što mi nudimo gostima je atraktivna dopuna cijeloj kolašinskoj turističkoj ponudi. Za naše goste ćemo, tokom zimskim mjeseci, u okviru jednodnevnih izleta organizovati pješačenje na krpljama od Kraljevog kola do Biogradskog jezera i od jezera do Dololova Lalevića. Takođe, biće organizovane i vožnje na motornim sankama kroz nacionalni park. Cijene su iste kao i prethodnih godina - kazao je Jeknić.

Bonus video: