CKCG organizuje akcija prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice

Prema procjenama Crvenog krsta, prioritetni artikli su: ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe, higijenski artikli,...
89 pregleda 4 komentar(a)
Crveni krst, Foto: Printscreen
Crveni krst, Foto: Printscreen
Ažurirano: 13.11.2014. 09:47h

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa kompanijama Voli i Domaća trgovina, kao i nekim lokalnim partnerima, organizuje akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori.

Akcija će biti realizovana 15. i 16. novembra, od 9 do 21 sat, u Podgorici, Kotoru, Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Beranama, Pljevljima i Tivtu.

U akciju će biti uključeno preko 100 volontera Crvenog krsta, koji će kupcima u prodajnim objektima dijeliti flajere sa informacijama o akciji i pozvati ih da i oni svojim donacijama daju značajan doprinos, uz poruku "Vaše malo, nekome puno". Vidno će biti istaknute i korpe u kojima se sakuplja pomoć.

Sva prikupljena pomoć će, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta, biti distribuirana socijalno najugroženijim porodicama, u toku Dana Crvenog krsta, od 29. novembra do 6. decembra.

Kako bismo obezbijedili potrebne količine pomoći, pozivamo građane da se priključe akciji. Prema procjenama Crvenog krsta, prioritetni artikli su: ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe, higijenski artikli,...

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Milicu Kovačević, saradnicu za informisanje u Crvenom krstu Crne Gore (069/565-675).

Bonus video: