Prođoše izbori, a ostade obećanje

7 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Zoran Đurić
Slavoljub Stijepović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.11.2014. 13:03h

Iako je gradonačelnik Slavoljub Stijepović uoči lokalnih izbora održanih u maju obećao da će građani dobiti kancelariju, gdje će moći da se požale na svoje probleme i potrebe, to se još nije desilo.

"U dvije smjene će raditi naši saradnici i primati ono što su vaša očekivanja", rekao je Stijepović predstavljajući izborni program početkom maja na tribini na Zabjelu. “Vijestima” je iz Glavnog grada nezvanično potvrđeno da kancelarija nije otvorena, ali i da se radi na tome.

Odbornica SNP-a Zdenka Popović ocijenila je da se to ne može dogoditi, jer Glavni grad budžetom za ovu godinu nije planirano otvaranje kancelarije, ali i da bi za takav program trebalo zaposliti ljude koji će svakodnevno raditi sa građanima.

Ona je istakla da je obećanje smiješno i da bi bilo bolje da se donese odluka o mjesnim zajednicama, kako bi stanovnici na zakonit način mogli da rješavaju svoje probleme.

Popović je kazala da odluka o mjesnim zajednicama nije donijeta još od 1995. godine i da bi upravo MZ trebalo da bude adresa na koju Podgoričani dolaze kako bi riješili neko pitanje.

"Zar nije smiješno da građani idu u kancelariju u zgradu Glavnog grada da kažu kako im treba rasvjeta", rekla je Popović.

I odbornik SNP-a Vladimir Vujović smatra da Stijepović neće održati obećanje koje je prije izbora dao Podgoričanima.

"Nastavlja se tradicija DPS-a, obećanja se vade iz rukava...", rekao je Vujović.

Bonus video: