Turistička agencija Fly Fly Travel od sada i u Podgorici

Dio Fly Fly–a je i Fly Fly Academy koja se bavi obukom kadrova za rad u civilnoj avijaciji tj. obukom za stjuarde i stjuardese
450 pregleda 1 komentar(a)
Fly Fly Travel, Foto: Fly Fly Travel
Fly Fly Travel, Foto: Fly Fly Travel
Ažurirano: 05.11.2014. 17:33h

Fly Fly Travel, kompanija specijalizovana za avio karte, zastupništva avio kompanija i prodaju svih vrsta turističkih aranžmana, 20. oktobra je otvorila svoje prvo predstavništvo u Podgorici u ulici Slobode broj 78.

Šta su Podgoričani a i čitava Crna Gora dobili dolaskom Fly Fly- a? U najkraćim mogućim crtama može se reći da je odgovor laka dostupnost jeftinih avio karata za sve svjetske destinacije, aranžmana, krstarenja, mogućnost transfera do i od aerodroma u Podgorici već od 1 eura, a u ponudi agencije za naše tržište će biti i mogućnost korišćenja jako povoljnih izleta po čitavoj Crnoj Gori.

Dio Fly Fly–a je i Fly Fly Academy koja se bavi obukom kadrova za rad u civilnoj avijaciji tj. obukom za stjuarde i stjuardese.

Akademija radi po svim svjetskim standardima a polaznici po završetku iste mogu lakše da se zaposle u mnogim avio kompanijama.

Kompanija je nagrađena i iz Privredne komore Srbije, koja je početkom 2014. godine nagradila Fly Fly Travel sertifikatom Excellent SME Serbia. Ovaj sertifikat se dodjeljuje u saradnji sa međunarodnom bonitetnom kućom COFACE i predstavlja potvrdu uspjeha i stabilnosti jedne kompanije.

"Od samog početka radimo na inovativnosti svoje usluge stavljajući kupca na prvo mjesto. Politika kompanije je da mimo povoljnih cijena našim kupcima ponudimo odličnu uslugu i podršku, a smatramo da su naši zadovoljni putnici ujedno i naša najveća snaga", rekao je direktora marketinga kompanije Dušan Jargić odgovarajući na pitanje po čemu je Fly Fly drugačiji od drugih sličnih agencija.

Bonus video: