Stojanović čestitao policajcima na uspješnom obezbjeđenju Parade ponosa

"To pokazuje da dobrom organizacijom i pripremom možemo odgovoriti svim bezbjednosnim izazazovima"
7 komentar(a)
Slavko Stojanović, Foto: Savo Prelević
Slavko Stojanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2014. 17:03h

Službenici Uprave policije (UP) odlično isplaniranim i sprovedenim aktivnostima bili su na visini zadatka u obezbjeđivanju održavanja Povorke ponosa, kazao je direktor UP, Slavko Stojanović.

„U cilju ispunjavanja obaveza procesa evropskih intergacija, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova dala je svoj doprinos i obezbjeđivanjem Povorke ponosa, koja je održana u nedjelju u Podgorici, i još jednom dokazala da je poštovanje ljudskih prava i sloboda jedan od prioriteta policijskih službenika“, kaže se u saopštenju Stojanovića.

On je zahvalio svim pripadnicima policije, koji su, kako je ocijenio, efikasno odgovorili profesionalnom angažmanu i bili na visini zadatka, na čelu sa Operativnim štabom, i čestitao na odlično isplaniranim i sprovedenim aktivnostima.

To, prema riječima Stojanovića, pokazuje da dobrom organizacijom i pripremom policija može odgovoriti svim bezbjednosnim izazazovima.

„Vjerujem da ćemo u našem daljem profesionalnom postupanju nastaviti da djelujemo u službi svih građana, poštujući ustavne i zakonske obaveze, u skladu sa savremenim policijskim standardima“, zaključio je on.

Bonus video: