Air Serbia uvodi veće avione za letove prema Podgorici

"Želimo da pružimo atraktivnije i pogodnije mogućnosti za putovanje našim gostima, koji često zbog posla putuju između glavnih gradova u regionu“, izjavio je generalni direktor kompanije Dane Kondić
1 komentar(a)
Air Serbia, Foto: Blogs.crikey.com.au
Air Serbia, Foto: Blogs.crikey.com.au
Ažurirano: 03.11.2014. 15:07h

Srpska kompanija Air Serbia najavila je danas da će od 12. decembra povećati broj letova ka Ljubljani i uvesti dodatna mjesta na liniji za Podgoricu.

"Air Serbia će uvesti još jedan svakodnevni let između Beograda i Ljubljane, tako da će na ovoj liniji obavljati dva leta dnevno, čime će putnicima ka Ljubljani i iz nje omogućiti veći izbor i fleksibilnost", navodi se u saopštenju, a prenose agencije.

Na linijama za Podgoricu će uvesti veće avione i time, kako su naveli, odgovoriti na zahtjeve tržišta.

"Želimo da pružimo atraktivnije i pogodnije mogućnosti za putovanje našim gostima, koji često zbog posla putuju između glavnih gradova u regionu“, izjavio je generalni direktor kompanije Dane Kondić.

Dodatni letovi za Ljubljanu će podržati rast broja poslovnih i turističkih putovanja preko Aerodroma "Nikola Tesla", čvorišta kompanije u Beogradu. Ovi letovi će ponuditi putnicima bolje veze preko Beograda do popularnih destinacija širom njene mreže, kao što su: Atina, Abu Dabi, Istanbul, Solun, Tel Aviv, Moskva, Bejrut i Larnaka, kao i do ključnih destinacija širom Balkana, uključujući Skoplje, Tiranu, Sofiju, Bukurešt, Tivat, Podgoricu i Sarajevo, dodali su iz kompanije.

Bonus video: