Hypo Alpe Adria banka učila djecu o štednji

Narednih dana, pored učenika OŠ "Maksim Gorki" i još par škola i njihovih područnih odjeljenja, po utvrđenom rasporedu ekspoziture HAAB posjetiće preko 500 mališana
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.11.2014. 12:08h

Obilježavajući Nedjelju štednje, Hypo Alpe Adria banka je i ove godine pokrenula niz prodajnih, i drugih akcija.

"Banka svim klijentima koji (re)oročavaju sredstva na 12 i 13 mjeseci dodaje 0.2 odsto na postojeće kamatne stope, tako da će, npr. kamatna stopa na 13 mjeseci iznositi 4.3 odsto u akcijskom periodu, počev od Nedjelje štednje, a zaključno sa krajem novembra. Naravno, i ove godine, Hypo banka je ponovo otvorila svoja vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola, u okviru tradicionalnih "Otvorenih dana za škole", navodi se u saopštenju Hypo Alpe Adria banke.

Učenici OŠ “Maksim Gorki“ u Podgorici upoznali su se sa radom šaltera, sefovima kao i štednim proizvodima Hypo Alpe Adria banke, posebno dječjom štednjom "Hypo zvrk".

Predstavnici banke su objasnili djeci da treba štedjeti od malih nogu, a približili su im proizvod "Hypo zvrk", koji je upravo njima namijenjen, jer uz štednju dobijaju i vrijedne nagrade.

Djeca su posjetila kreditne referente, dok su se kod sefova i trezora upoznali kako se čuvaju dragocjenosti. Nakon toga, svi su dobili prigodne poklone, među kojima i kasice u obliku hippa - nilskog konjića.

Akcija "Otvoreni dani za škole" će u Hypo banci trajati do 5. novembra, a ima za cilj da kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike.

Narednih dana, pored učenika OŠ "Maksim Gorki" i još par škola i njihovih područnih odjeljenja, po utvrđenom rasporedu ekspoziture HAAB posjetiće preko 500 mališana.

"Povodom Svjetskog dana štednje, HAAB učestvuje i u akciji koju je pokrenula Centralna Banka Crne Gore “Nedjelja štednje“. Tokom akcije, biće dodijeljene štedne knjižice sa po 400 EUR djeci rođenoj tokom nedjelje štednje, a biće nagrađeni i najbolji radovi na literarnom konkursu na temu “Danas štedi da sjutra više vrijedi”", navodi se u saopštenju Hypo Alpe Adria banke.

Galerija

Bonus video: