NTOCG predstavlja ponudu Crne Gore u Londonu

1 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock
Kotor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.11.2014. 10:30h

Nacionalna turistička organizacija (NTOCG) predstaviće ponudu Crne Gore na međunarodnoj turističkoj berzi World Travel Market (WTM) koja u ponedjeljak počinje u Londonu.

Iz NTOCG su saopštili da je WTM jedan od vodećih globalnih događaja za turističku industriju, na kojem svoju ponudu predstavljaju svi sektori turizma, uključujući turističke organizacije, avio kompanije, hotele, agencije, softverske kuće.

"Ta najznačajnija svjetska turistička berza okupiće oko pet hiljada izlagača iz preko 180 zemalja svijeta, preko 50 hiljada profesionalaca iz oblasti turizma i veliki broj medija", navodi se u saopštenju.

Učešće na toj berzi je, kako su ocijenili, značajno, kako zbog prezentacije ponude na britanskom tržištu, tako i zbog mogućnosti susreta ponuđača sa partnerima i sa drugih emitivnih tržišta.

Iz NTO su saopštili da će u organizaciji Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija (UNWTO) i Međunarodne turističke berze i ove godine biti održan Ministarski samit, na kojem će visoki predstavnici država članica iz cijelog svijeta razgovarati o turističkom razvoju i budućoj perspektivi u toj globalno značajnoj oblasti.

Bonus video: