Zbog Parade ponosa izmijenjen režim saobraćaja

Saobraćaj za sve kategorije vozila će biti obustavljen u centru Podgorice, dijelu Stare Varoši, dijelu Zabjela i dijelu grada preko Morače
21 komentar(a)
Parada ponosa saobraćaj, Foto: Uprava policije
Parada ponosa saobraćaj, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 31.10.2014. 18:57h

Štab Uprave policije formiran u svrhu bezbjednog odvijanja Povorke ponosa u Podgorici koja će se održati 2. novembra donio je odluku da se na dan održavanja Povorke obustavi saobraćaj na pojedinim saobraćajnicama u Podgorici za vrijeme prije, tokom i nakon održavanja ovog javnog okupljanja.

Saobraćaj za sve kategorije vozila će 2. novembra biti obustavljen od 6 do 14 časova u centru Podgorice, dijelu Stare Varoši, dijelu Zabjela i dijelu grada preko Morače.

"Saobraćaj će se u tim djelovima grada odvijati preko sljedećih saobraćajnica: Bulevar 13. jula, Moskovska ulica, Bulevar revolucije, Ulica Crnogorskih serdara, Ulica Srđana Aleksića, Ulica Bratstva i jedinstva, Ulica Marka Miljanova i Bulevar Ivana Crnojevića.Sve saobraćajnice koje se nalaze unutar križanja ovih ulica i bulevara, kako je prikazano na mapi, će biti zatvorene za odvijanje saobraćaja za sve kategorije vozila u navedenom periodu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da mole građane da imaju razumijevanja za navedeni režim saobraćaja, budući da će se primijeniti iz bezbjednosnih razloga.

Bonus video: