"Džeki Čen" nudio mito policajcima?

“Ako sam i dao mito 20 eura, ne sjećam se toga... Radio sam toga dana kod nekog čovjeka, pa smo kupili neku rakiju - brlju. Poslije sam vikao malo više... Ništa nisam ukrao i ubio da bih dao mito... Kopam i radim sve fizičke poslove da preživim. Kajem se i izvinjavam policajcima”, kazao je Marčok
13 komentar(a)
euro, 20 eura, Foto: Shutterstock
euro, 20 eura, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.10.2014. 06:49h

Jaroslav P. Marčok iz Beočina ispričao je juče da je 11. avgusta bio pijan i da se ne sjeća kada je policajcima nudio mito od 20 eura.

U Višem sudu ispričao je da za život zarađuje kao nadničar, a da je toga dana popio malo više.

On je priveden u stanicu policije u Zeti zbog narušavanja javnog reda i mira u Golubovcima, gdje je ponudio 20 eura policajcima Darku Lazoviću i Nenadu Šušakvčeviću. Zbog toga je pokrenuta i okončana istraga, a po optužnici tužioca Vojislava Grujića juče je okončan glavni pretres pred sutkinjom Anom Vuković.

“Ako sam i dao mito 20 eura, ne sjećam se toga... Radio sam toga dana kod nekog čovjeka, pa smo kupili neku rakiju - brlju. Poslije sam vikao malo više... Ništa nisam ukrao i ubio da bih dao mito... Kopam i radim sve fizičke poslove da preživim. Kajem se i izvinjavam policajcima”, kazao je Marčok.

Lazović tvrdi da je nakon privođenja na sto bacio 20 eura i rekao: “Ajde, popijte piće i pustite me kući”.

“Rekao nam je - ja sam Džeki Čen, ne možete mi ništa...”, kazao je Šuškavčević.

Bonus video: