Podrška “Luštice Development” tivatskim sportistima

eliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da budemo sponzori kluba koji je postigao zavidne rezultate ne samo u sportu već i u realizaciji društvenih projekata koji su na opštu korist,“ rekao je Daren Gibson
0 komentar(a)
Luštica bej, Foto: Luštica Bay
Luštica bej, Foto: Luštica Bay
Ažurirano: 17.10.2014. 12:08h

Kompanija “Luštica Development“ postala je danas sponzor Aikido kluba Tivat, čime je ta firma nastavila da podržava razvoj sportskih sadržaja u Tivtu.

Ugovor o sponzorstvu vrijedan je 2.000 eura, a sredstva će biti iskorištena za dalje unapređenje rada ovog kluba koji je za tri godine postigao zavidne rezultate.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da budemo sponzori kluba koji je postigao zavidne rezultate ne samo u sportu već i u realizaciji društvenih projekata koji su na opštu korist. Vjerujemo da će podrška naše kompanije biti takođe iskorištena za razvoj nekog sličnog programa,“ rekao je Daren Gibson, izvršni direktor „Luštice Development“.

Predsjednik Aikido kluba Tivat Saša Krivokapić izrazio je zadovoljstvo što su ostvarli saradnju sa „Lušticom Development“. „Kompanija je prepoznala naše rezultate kao nešto što je vrijedno podržati,“ rekao je Krivokapić.

Aikido Klub Tivat, koji trenutno broji 76 aktivnih članova od čega su 48-oro djeca uzrasta od 5-12 godina, osnovan je prije tri godine. Tokom sljedeće godine planirano je da preraste u Aikido Akademiju.

Klub posjeduje jedan od najmodernijih trening centara u Crnoj Gori. Kroz njegove sale je prošlo oko hiljadu članova, od čega 80 odsto djeca uzrasta od pet do 12 godina.

Aikido Klub Tivat je prošle godine organizovao dvodnevni besplatni kurs samoodbrane za žene, koji je završilo 25 polaznica.

Predstavnici kluba su članovi opstinskih radnih grupa za izradu lokalnog plana o rodnoj ravnopravnosti, i za borbu protiv bolesti zavisnosti.

Inače, „Luštica Development“ je do sada uložila pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova. Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine će ta kompanija nastaviti podršku razvoju lokalne zajednice kroz finansiranje kulturnih aktivnosti i pomoć socijalno ugroženim kategorijama. Do kraja godine, za sponzorstva i donacije biće opredijeljeno još 100 hiljada eura, dok će svake naredne „Luštica Development“ obezbijediti između 150 i 200 hiljada eura.

Bonus video: