Miodrag Vuković doživio srčani udar

Vuković je u ponedjeljak veče imao srčani udar, nakon kojeg je hitno prevezen u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, njegovo zdravstveno stanje bilo je veoma ozbiljno, pa su ljekari morali da ga reanimiraju
175 pregleda 31 komentar(a)
Miodrag Vuković, Foto: Boris Pejović
Miodrag Vuković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.10.2014. 07:36h

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miodrag-Miško Vuković oporavlja se od srčanog udara u Kliničkom centru, saznaju “Vijesti”.

Vuković je u ponedjeljak veče imao srčani udar, nakon kojeg je hitno prevezen u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, njegovo zdravstveno stanje bilo je veoma ozbiljno, pa su ljekari morali da ga reanimiraju.

“Nekoliko minuta Vuković je bio klinički mrtav. U posljednjem trenutku ljekari su reanimacijom uspjeli da povrate njegov puls”, rekao je izvor “Vijesti”.

Iz KCCG je potvrđeno da se Vuković oporavlja na Odjeljenju intenzivne njege Centra za kardiologiju. “Njegovo stanje i dalje je ozbiljno, ali stabilno”, saopšteno je iz KC-a.

Vuković je dugogodišnji poslanik u Skupštini Crne Gore, a prije desetak dana izabran je na mjesto vršioca dužnosti dekana Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran. Docent je i predavač na Fakultetu za poslovni menadžment u Baru i na Fakultetu za državne i evropske studije u Podgorici.

Bonus video: