Nijedan nije bio "mlađi" od 20 godina: Oldtajmeri na Rijeci Crnojevića

Među brojnim vozilima, posjetioci i mještani Rijeke Crnojevića, su, između ostalog, mogli pogledati „ladu“ iz 1973. godine
84 pregleda 1 komentar(a)
Oldtajmeri, Rijeka Crnojevića, Foto: Privatna arhiva
Oldtajmeri, Rijeka Crnojevića, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.09.2018. 14:57h

Turistička ponuda Rijeke Crnojevića nakratko je bila obogaćena novim sadržajem, jer su gosti iz Austrije i Njemačke znatiželjnim posmatračima tokom jučerašnjeg dana predstavili veliki broj oldtajmera.

Među brojnim vozilima, posjetioci i mještani Rijeke Crnojevića, su, između ostalog, mogli pogledati „ladu“ iz 1973. godine i ostale automobile, od kojih nijedan nije bio ‘mlađi’ od 20 godina.

Vlasnik kampa u kome su bili smješteni gosti iz inostranstva,Dejan Stijepović, je kazao da su organizatori iz njemačke organizacije „Balkan ekspres“ stigli u četvrtak, a ostali vlasnici automobila tokom jučerašnjeg dana.

„Za goste smo napravili roštilj, a u večernjim satima se organizuje i žurka, sa njihovim di džejem“, kazao je Stijepović, navodeći da gosti već danas nastavljaju put u Hrvatsku.

Stijepović je kazao da je ove godine Rijeku Crnojevića posjetilo više turista nego prošle godine, ali da nije zadovoljan kako lokalna vlast održava infrastrukturu.

Bonus video: