Bar: Olga Masoničić i Milo Peroč imaju najljepše vrtove

U Baru okončana tradicionalna manifestacija kojom se afirmiše uljepšavanje grada pod Rumijom
129 pregleda 2 komentar(a)
Milo Peroč, nagrađeni vrt, Bar, Foto: TO Bar
Milo Peroč, nagrađeni vrt, Bar, Foto: TO Bar
Ažurirano: 01.09.2018. 14:53h

Dodjelom priznanja u hotelu “Sidro“, Turistička organizacija Bar okončala je 18. akciju “Za još ljepši grad“ kojom afirmiše uljepšavanje grada.

Nakon dvomjesečnog obilaska 65 kandidovanih terasa, bašti i balkona, žiri je odlučio da u kategoriji pravnih lica dodijeli pohvalu konobi “Bedem“ za vizuelni doprinos ambijentalnoj cjelini pješačke zone Starog Bara, a nagrade za uređene zelene površine do 1000 kvadratnih metara hotelima “Adria“, “Lovćen“ i “R”. Za površine veće od 1.000 kvadrata, nagrađeni su hotel resort “Ruža vjetrova“, hotel “Sidro” i AD “Luka Bar”.

Za lijepo uređen prostor ugostiteljskog objekta nagrađeni su restorani “Knjaževa bašta“ i “Pristan“ i poslastičarnica “Helena“, a posjetioci sajta TO Bar dali su najviše glasova “Knjaževoj bašti”.

U kategoriji građana, specijalnu nagradu dobila je Tanja Jovović, koja je dobila i najvišu ocjenu posjetilaca sajta, a pohvale su dobili Milo Đenđinović i Tatjana Matović iz Sutomora i Nermin Ibrahimović sa Rene.

Za najljepši vrt do 500 metara kvadratnih nagrađeni su Olga Masoničić iz Polja sa 300 eura, Miroljub Janjić iz Čanja sa 200 i Zorica Kostić iz Sutomora sa 100 eura.

Za najljepši vrt veći od 500 kvadrata istovjetno su nagrađeni Milo Peroč iz Polja, Đoko i Svetlana Stanković iz Marovića i Branko Stanić sa Utjehe.

Za najljepši vrt u vangradskom području nagrađeni su Milivoje Dabović iz Kruševice sa 300, Hajrija Petović iz Kunja sa 200 i Dražen Kaljević iz Boljevića sa 100 eura.

Za najljepše stepenište istovjetno su nagrađeni Almira Žuđelović iz Kunja, Ljiljana Maksimović iz Bara i Adlija Krčiković iz Starog Bara. Za najljepši balkon Snežana Turković iz Bara je dobila 300, a Semija Rašketić iz Dobre Vode 200.

Sve plakete je dizajnirao i uradio Ivo Gojnić.

Bonus video: