"Za dječiji osmjeh": Cosmetics kupio inkubator za dječiju bolnicu u Podgorici

Iz ove kompanije naglašavaju, da se njihovo angažovanje ovdje ne završava i najavljuju nove i obimnije humanitarne aktivnosti, koje će ponovo imati za cilj pomoć porodilištima i u drugim gradovima Crne Gore
57 pregleda 1 komentar(a)
Inkubator, donacija, Cosmetics
Inkubator, donacija, Cosmetics
Ažurirano: 09.10.2014. 19:33h

Iz kompanije MPM d.o.o. Cosmetics ističu da mnogo polažu na to da kao jedna od kako tvrde uspješnijih kompanija u Crnoj Gori budu društveno odgovorni.

Oni su kazali da su razmišljali o tome kome je pomoć danas ovdje najviše potrebna i došli na ideju da treba pokrenuti kampanju koja će biti posvećena najmlađima, i to onim najslabašnijima, a to su bebe.

"Tako je pokrenuta humanitarna akcija pod sloganom “Za dječiji osmjeh”. Krajnji cilj ove kampanje je bio kupovina inkubatora za dječiju bolnicu u Podgorici. To smo i ostvarili, zahvaljujući podršci jednog od naših poslovnih partnera DMD Delta iz Podgorice. Zahvaljujemo im na podršci kao i našim vjernim potrošačima, koji su svo ovo vrijeme trajanja humanitarne akcije kupovali naznačene proizvode u našim objektima i tako dali svoj doprinos", ističe se u saopštenju Cosmeticsa.

Iz ove kompanije naglašavaju, da se njihovo angažovanje ovdje ne završava i najavljuju nove i obimnije humanitarne aktivnosti, koje će ponovo imati za cilj pomoć porodilištima i u drugim gradovima Crne Gore..

"Već od januara 2015. počinje naša nova kampanja", saopšteno je iz kompanije.

Bonus video: