Donja Lastva: Adriatci marinas opremio vrtić dušecima i posteljinom

Donacija kompanije "Adriatic Marinas" potvrda je dobre saradnje i komunikacije kako sa JPU "Bambi" iz Tivta tako i sa roditeljima čija djeca idu u ovu predškolsku obrazovnu instituciju
1 komentar(a)
Djeca su dobila posteljinu sa dječjim motivim, Foto: Siniša Luković
Djeca su dobila posteljinu sa dječjim motivim, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 09.10.2014. 11:39h

Na inicijativu Savjeta roditelja Javne predškolske ustanove “Bambi” –podrulnog odjeljenja u Donjoj Lastvi, kompanija “Adriatic Marinas-Porto Montenegro” finansirala je kupovinu novih dušeka i posteljina sa dječjim motivima u spavaćim sobama vrtića, u vrijednosti od 1.700 eura.

"Porto Montenegro kontinuirano podržava našu instituciju i omogućava da prostor u kojem djeca borave učinimo ljepšim i konfornijim," kazala je danas tim povodom direktorica JPU “Bambi”, Jasna Vujović.

Donacija kompanije "Adriatic Marinas" potvrda je dobre saradnje i komunikacije kako sa JPU "Bambi" iz Tivta tako i sa roditeljima čija djeca idu u ovu predškolsku obrazovnu instituciju.

U proteklom periodu kompanija je finansirala kupovinu novih zavijesa i tepiha u sobama ove ustanove, kao i postvaljenje linoleuma u trpezarijskom prostoru, ali su i darivani pokloni djeci za vrijeme novogodišnjih praznika.

Bonus video: