Herceg Novi: Frižider u moru, kontejner u provaliji

Iz lokalne uprave poručuju vandalima da "potraže pomoć, počevši od svojih najbližih, pa do izabranog doktora"
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2018. 13:06h

Radnici preduzeća “Čistoća” sproveli su prethodnih dana sveobuhvatnu akciju čišćenja i uređenja školskih dvorišta, igrališta i sporskih terena oko svih obrazovnih ustanova u našem gradu.

Đaći će školsku godinu početi sa uređenim i očišćenim dvorištima, a sjutra ujutro će rukovodstvo Opštine Herceg Novi najmlađima u osnovnim školama, učenicima prvih, drugih i trećih razreda, uručiti besplatne udžbenike, za što je iz opštinske kase obezbijeđeno 51 hiljadu eura, saopšteno je iz lokalne uprave.

Iz lokalne uprave upozoravaju na vandalsko ponašanje pojedinaca i navode da je kontejner za odlaganje smeća završio u provaliji u blizini tvrđave Forte Mare, a stari frižider u moru.

“S obzirom da se radi o jasnim aktima vandalizma, nepoštovanja sebe i drugoga, lične nekulture i obijesti, Opština Herceg Novi osuđuje ovakvo ponašanje i sugeriše vinovnicima ovih djela da potraže pomoć, počevši od svojih najbližih, pa do izabranog doktora. Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora evidentirala je oba slučaja i postupci otkrivanja i utvrđivanja odgovornosti za ova djela su u toku”, navedeno je iz lokalne uprave.

Galerija

Bonus video: