"Merkur" ne vjeruje Privrednom sudu

"Sud je ignorisao sve naše prigovore jer je vještak u startu pokazao pristrasnost, te smo tražili njegovo izuzeće, što je sud odbio"
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2014. 18:29h

Budvanska kompanija „Merkur Evropa“ riješila je opet da se žali Apelacionom sudu na odluku Privrednog suda oko zaostalih finansijskih obaveza oko gradnje luksuzne sedmospratnice na zaobilaznici u Budvi.

Naime, Privredni sud, čiji je istovjetnu presudu, već jednom poništio Apelacioni sud, presudio je da budvanska kompanija „Merkur Evropa“, kao investitor, mora izmiriti pola miliona eura, podizvođaču "Mak gradnji“ iz Nikšića na stambenom kompleksu, pozivajući se na nalaze vještaka građevinske struke koji u vrijeme procjene nije bio na spisku sudskih vještaka.

"Sud je ignorisao sve naše prigovore jer je vještak u startu pokazao pristrasnost, te smo tražili njegovo izuzeće, što je sud odbio. Sud je takođe zanemario činjenicu da u momentu vještačenja, vještak R.P. nije bio na listi građevinske struke u momentu davanja nalaza“, navodi se u žalbi pravnog zastupnika „Merkur Evrope“ upućenog Apelacionom sudu.

Bonus video: