Putevi mokri i klizavi, vozite oprezno

Zbog izvođenja asfalterskih radova na magistralnom putu Petrovac - Podgorica II faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom doći će do preusmjeravanja saobraćaja sa jedne trake na drugu na mjestu izvođenja radova, uz prisustvo saobraćajne policije
0 komentar(a)
Mokri putevi, vožnja, Foto: Shutterstock
Mokri putevi, vožnja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.09.2018. 06:27h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, zbog čega se vozačima savjetuje oprezna vožnja i poštovanje saobraćajnih pravila.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog izvođenja asfalterskih radova na magistralnom putu Petrovac - Podgorica II faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom doći će do preusmjeravanja saobraćaja sa jedne trake na drugu na mjestu izvođenja radova, uz prisustvo saobraćajne policije.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu putnog pravca od ski centra Kolašin 1400 do do ski centra Kolašin 1600 zbog izvođenja radova saobraćaj će se obustavljati od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, izuzev nedjeljom.

Do kraja oktobra za vrijeme izvođenja radova na magistralnim i regionalnim putevima u Crnoj Gori radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne beze podataka dolaziće do povremenih obustava saobraćaja najviše do 15 minuta.

Bonus video: