Podgorica: Bulevar još nije završen, kada će biti - neće da kažu

Radnici građevinske firme “Tehnoput” još početkom juna započeli su izgradnju treće i četvrte trake na Bulevaru
57 pregleda 7 komentar(a)
Serdara Jola Piletića, Foto: Zoran Đurić
Serdara Jola Piletića, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.09.2014. 05:56h

Rekonstrukcija Bulevara serdara Jola Piletića u Podgorici još nije završena, iako su ranije iz Glavnog grada saopštili da će svi radovi buti okončani do polovine septembra.

Bulevar je prvobitno trebalo da bude završen u julu, potom do 7. i 30. avgusta, a iz PG biroa tada je saopšteno da se kasni zbog “neriješenih imovinsko-pravnih” odnosa sa preduzećem “Plantaže” i “kišnog perioda od petnaestak dana”.

Iz PG biroa u protekla dva dana nijesu odgovorili “Vijestima” zbog čega je rok za završetak radova opet probijen i kada će rekonstrukcija Bulevara da bude završena.

Reporteri “Vijesti” juče su vidjeli da radnici još nijesu završili grube građevinske radove i postavili podlogu za asfalt na budućoj trećoj i četvrtoj traci.

Radnici građevinske firme “Tehnoput” još početkom juna započeli su izgradnju treće i četvrte trake na Bulevaru, na dionici od Pet udovica do Vezirovog mosta.

Na sajtu Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, koja je investitor radova, piše da je u planu i izgradnja atmosferske i fekalne kanalizacije, vodovoda, javne rasvjete, semafora na raskrsnici sa Vezirovim mostom i 42 parking mjesta. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 670.269 eura.

Bonus video: