Podgorica: Semafori na Bulevaru tek naredne sedmice

0 komentar(a)
semafori, Podgorica, Foto: Vesko Belojević
semafori, Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.09.2014. 18:00h

Radnici preduzeća “Gradnja promet” postaviće do sredine sljedeće sedmice 12 semafora na Bulevaru Ivana Crnojevića u Podgorici.

Iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice je saopšteno da su radnici, u sklopu radova na rekonstrukciji bulevara od Ulice Balšićeve do Njegoševe, prije nekoliko dana počeli postavljanje semafora.

Ranije su iz agencije kazali da je montaža semafora na raskrsnici Ulice 19. decembra sa Ulicom Slobode i bulevarom jedino što je preostalo da se uradi, jer su “svi radovi u okviru rekonstrukcije prve faze Ulice 19. decembra, u dužini od 110 metara, završeni do 1. septembra”.

Generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac u utorak je, međutim, kazao "Vijestima" da je zbog radova na pomenutoj saobraćajnici nemoguće prići južnoj tribini Gradskog stadiona, istakavši da će imati velikih problema oko organizacije prve utakmice kvalifikacija za Evropsko prventstvo u fudbalu protiv Moldavije, koja će se odigrati u ponedjeljak.

On je tada naglasio da ne postoji bojazan da će utakmica sa Moldavijom da bude otkazana, ali da će delegat Fife u zapisniku da navede “žestoke zamjerke”.

Vrijednost svih ugovorenih radova u okviru rekonstrukcije Bulevara iznosi oko 120 hiljada eura.

Bonus video: