Pavićević načelnik CB Podgorica, Rečević savjetuje Veljovića

Dosadašnji vd načelnik CB Podgorica, Dragiša Mugoša, koji je vršio ovu dužnost od momenta kada je mjesto načelnika ovog CB-a bio upražnjeno, nastaviće da obavlja poslove komandira Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgoric
1157 pregleda 6 komentar(a)
Milovan Pavićević, Foto: Savo Prelević
Milovan Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.09.2018. 11:04h

Milovan Pavićević novi je načelnik Centra bezbjednosti Podgorica.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Pavićević, koji je do sada bio savjetnik direktora Uprave policije, je u ranijem periodu između ostalog obavljao i poslove pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije i načelnika CB Nikšić.

Dosadašnji vd načelnik CB Podgorica, Dragiša Mugoša, koji je vršio ovu dužnost od momenta kada je mjesto načelnika ovog CB-a bio upražnjeno, nastaviće da obavlja poslove komandira Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica koje je i inače obavljao u ovom periodu.

Kolegijum Uprave policije je odlučio da Jovica Rečević, koji je u prethodnom periodu bio načelnik CB Podgorica, bude savjetnik direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

Za načelnika Centra bezbjednosti Berane postavljen je Miodrag Božović.

Božović je i u prethodnom periodu obavljao poslove načelnika ovog CB-a.

Dosadašnji načelnik CB Berane Velimir Furtula će obavljati poslove glavnog policijskog inspektora u okviru Sektora kriminalističke policije u kojem je bio raspoređen prije nego što je postavljen za načelnika ovog CB-a.

Bonus video: