"Discover Montenegro" organizovao oko 40 komercijalnih letova

"Najčešće su to bili zahtjevi za obilazak Bokokotorskog zaliva, Nacionalnih parkova Durmitor i Skadarsko jezero, Svetog Stefana, ali i za posjetu Dubrovniku"
1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Discovermontenegro.com
Ilustracija, Foto: Discovermontenegro.com
Ažurirano: 03.09.2014. 11:58h

Agencija "Discover Montenegro", specijalizovana za promovisanje helikopterskih usluga koje su povezane sa korištenjem helikoptera i objekata Airways Aviation grupe, od maja do avgusta obavila je oko 40 komercijalnih letova.

Istovremeno, Agencija je dobila preko 230 upita za pomenute usluge od stranih i domaćih turista.

"Nešto manji broj upita imali smo tokom maja i juna, dok smo u julu i avgustu imali veliki broj klijenata koji su pokazali interesovanja za helikopterske letove. Najčešće su to bili zahtjevi za obilazak Bokokotorskog zaliva, Nacionalnih parkova Durmitor i Skadarsko jezero, Svetog Stefana, ali i za posjetu susjednom Dubrovniku. Agencija "Discover Montenegro" pod sloganom "Otkrijte Crnu Goru iz vazduha, morem i kopnom – magični panoramski pogledi iz zaleđa Boke Kotorske i istraživanje planinskih vijenaca na sjeveru Crne Gore“ nudi posebnu ponudu kada su u pitanju istraživanja crnogorskih ljepota", kaže generalni menadžer "Discover Montenegro" Milica Lješević.

Agencija klijentima nudi širok dijapazon helikopterskih usluga - panoramskih letova do luksuznih avantura u istraživanju Crne Gore kao destinacije, preko helikopterskog prevoza, čarter letova, do transfera koji su organizovani po specifičnim potrebama i željama klijenata.

Klijentima su na raspolaganju laki helikopteri "Eurocopter EC120 colibri" i "Robinson R-44 raven".

Bonus video: