Crnogorski Telekom: Besplatan internet na još 22 lokacije

Planirano je da do kraja ove godine ova usluga bude dostupna na ukupno 100 lokacija, saopšteno je iz Telekoma
212 pregleda 0 komentar(a)
smartfon, Foto: Shutterstock.com
smartfon, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 29.08.2014. 09:27h

Kompanija Crnogorski Telekom omogućio je besplatno korišćenje bežičnog interneta na 22 nove lokacije u više crnogorskih gradova, čime je taj broj povećan na 36 u 13 opština.

Planirano je da do kraja ove godine ova usluga bude dostupna na ukupno 100 lokacija, saopšteno je iz Telekoma.

"Telekom HotSpot projekat će biti nastavljen i u 2015, a u skladu sa društveno odgovornim poslovanjem Kompanije, na HotSpot lokacijama besplatan internet mogu koristiti svi građani i turisti. U HotSpot zonama je omogućena visokokvalitetna internet veza, a korisniku je potreban samo prenosni uređaj (laptop, tablet, smartphone), koji podržava WiFi tehnologiju", navodi se u saopštenju.

Telekom HotSpot lokacije se, kako se dodaje, nalaze na prometnim mjestima i popularnim sastajalištima, a korišćenje je jednostavno i podrazumijeva kratku registraciju kako bi se obezbijedio visok stepen sigurnosti servisa.

"Nakon konektovanja na HotSpot, otvara se portal, korisnik upisuje broj svog mobilnog telefona. i dobija pristupni kod SMS-om. Dobijeni kod važi narednih 30 dana i to na svim Telekom HotSpot lokacijama, tako da korisnik ne mora ponovo da se loguje", pojasnili su iz Telekoma.

Jedna konekcija može trajati maksimum četiri sata, nakon čega korisnik treba ponovo da se konektuje, a usluga može da se koristiti osam sati dnevno.

Telekom HotSpot zone:

Podgorica (Univerzitet CG, plato Rektorata UCG, plato Tehničkih fakulteta UCG, Aerodrom Podgorica, Castro PUB, Bistro COCO, Cafe_Giardino, Café Dalli, Salaš 23, Kosta’s, AG Automarket), Ulcinj (Riva MNE, Restoran plaža, CITY bar, Hotel Otrant, Kopakabana beach restoran), Tivat (Montenegrino pansioni, Ponta Veranda), Herceg Novi (T-Centar, Trg Nikole Đjurkovića, Šetalište pet danica - kod konobe Kruso, Rose), Budva (T-Centar ), Kotor (Monte Vila), Bijelo Polje (AD Petrol), Plav (Cafe Paradisso, Kula, Amadeus SM kafe bar Mozart), Andrijevica (Caffe Bar IN), Berane (Beton Group Popović), Cetinje (Mauzolej Lovćen), Nikšić (V&R Pasaž), Bar (V.S. Systems), Žabljak (Hotel Polar Star), kao i na šetalištu na Virpazaru i na Rijeci Crnojevića (kod pošte).

Bonus video: