“Street workout" takmičenje u Kolašinu: Vježbe na otvorenom sve popularnije

Kako su kazali organizatori, to je prva takva sportska manifestacija na sjeveru Crne Gore
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2014. 15:44h

U okvriru manifestacije “Udahni Kolašin” u tom gradu je održano takmičenje u “Street workout-u”.

Kako su kazali organizatori - udruženje „Gladijator bars“ i Sportski savez, to je prva takva sportska manifestacija na sjeveru Crne Gore.

Sve popularnija kombinacija vježbi na otvorenom od prije dvije godine opčinila je Kolašince, koji su okupljeni u udruženju za već zavidnim rezultatima.

Takmičari su se okušali u tri discipline. U disciplini „ponavljanja, maksimalan broj propadanja“ dominirali su takmičari iz grada domaćina. Prvo mjesto je pripalo Dušanu Bulatoviću, drugo Filipu Medenci, a treće Mihajilu Braunović.

U disciplini „zgibovi“ najuspješniji je bio Braunović, drugoplasirani je bio Medenica, dok je treće mjesto osvojio Ivan Radulović iz Nikšića.

U glavnoj disciplini „fri stajl“ najbolji je po ocijeni žirija bio Nikola Lončarević iz Pljevalja, drugo mjesto je pripalo Ivanu Raduloviću iz NIkšića a treće Luki Radunović iz Podgorice.

„Ovo je prvo prestižno takmičenje u “Street workout-u” na sjeveru Crne Gore. Zadovoljni smo odzivom kako učesnika tako i publike i nadam se da će se ovo takmičenje ponoviti i naredne godine te i da će postati tradicija u našem gradu", kazao je Nino Rašović iz udruženja „Gladijator bars“, dodajući da veliku zahvalnost duguju firmi „Proteini Si“ iz Podgorice koja je bila generalni sponzor nagrada.

Poklonici “Street workouta" ističu kako su prednosti bavljenja sportom na taj način što je potpuno besplatno, promoviše zdrav život i druženje, a postiže se dobra kondicija i dobar izgled.

Galerija

Bonus video: