Iseljenik iz Amerike donirao Domu zdravlja Podgorica 14.000 eura

"Ja i moja porodica procijenili smo da je to oblast u koju treba ulagati i koja je najznačajnija za nas i naše buduće generacije", kazao Maraš
113 pregleda 0 komentar(a)
Dušan Radonjić, Dušan Maraš, Nebojša Kavarić, Foto: Dom zdravlja Podgorica
Dušan Radonjić, Dušan Maraš, Nebojša Kavarić, Foto: Dom zdravlja Podgorica
Ažurirano: 21.08.2014. 13:07h

Dušan Maraš, koji više od četiri decenije živi i radi u Americi a porijeklom je iz Golubovaca, donirao je Domu zdravlja Podgorica 14.000 eura.

Maraš je objasnio da je donacija opredijeljena u spomen na njegovu suprugu, što je i razlog zbog kog je usmjerena na unapređenje zdravlja Zećana.

"Ja i moja porodica procijenili smo da je to oblast u koju treba ulagati i koja je najznačajnija za nas i naše buduće generacije", kazao Maraš.

Direktor Doma zdravlja Podgorica, Nebojša Kavarić zahvalio je porodici Maraš što je donacija usmjerena za poboljšanje zdravstvene zaštite stanovnika ove Gradske opštine.

"Ovo je šesta i najvrjednija donacija koju je Dom zdravlja dobio od mještana za svoj zdravstveni objekat u Golubovcima i koja je usmjerena za unapređenje zdravstvene zaštite stanovnika ove gradske opštine", kazao je Kavarić, zahvaljujući porodici Maraš na vrijednoj donaciji.

Prema riječima Kavarića, novac će biti prioritetno usmjeren za modernizovanje službe ginekologije u Golubovcima i kupovinu novog savremenog ultrazvučnog aparata.

Predsjednik Gradske opštine Golubovci, Dušan Radonjić, zahvalio se porodici Maraš i istakao da je donacija usmjerena na pravu adresu, jer je opredijeljena za očuvanje zdravlja stanovnika ovog područja.

"Višestruko je zadovoljstvo što je naš komšija i donator, čovjek sa našeg prostora koji živi i radi u Americi, riješio da dio svog kapitala opredijeli za razvoj mjesta u kojem je rođen", kazao je Radonjić.

Bonus video: