Završene "Ljetnje fešte", ugostitelji zbog Nine Badrić podigli cijene

U jednom lokalu na Pinima pivo "Bavaria" naplaćivano je 3,5 eura, a u zvaničnom cjenovniku tog lokala ono inače košta 2,3 eura
65 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2014. 13:53h

Sjajnim koncertom hrvatske pop-zvijezde Nine Badrić sinoć na gradskoj rivi Pine završene su ovogodišnje "Tivatske ljetnje fešte" koje je priredila ovdašnja Turistička organizacija.

Nekoliko hiljada posjetilaca – domaćih i turista, okupilo se sinoć na Pinima da uživa u glasu i muzici Nine Badrić koja je i na tom nastupu opravdala epitet jednog od najboljih ženskih vokala u regionu.

Osim svojih, Nina je izvodila i hitove domaćih i stranih kolega, a pokazala se i kao veoma duhoviti štimung-majstor koji sjajno komunicira sa publikom i animira je.Turistička organizacija Tivat uspjela je da se za koncert Nine Badrić na gradskoj rivi izbori sa nizom tehničkih i logističkih problema jer su Pine još uvijek poluzavršeno gradiliše sa gomilama građevinskog materijala, šuta i mašinama na svakom koraku.

"Koncert je bio izuzetno posjećen i kruna je svih manifestacija kojih je ovog ljeta bila zaista mnogo. Izbor da sezonu zaokruži koncert Nine Badrić pokazao se kao pravi potez", ocjenila je direktorica TO Tivat Bernbarda Moškov.

Inače, u sklopu "Tivatskih ljetnjih fešti" TO je u protekla nešto više od dva mjeseca priredila brojne gastro-večeri pod zajedničkim nazivom "Ljeto dobrog ukusa", održana su tri koncerta i priređeni sajmovi vina, odnosno suvenira i starih zanata, na što su se kao logični slijed, nastavle brojne lokalne ljetnje pučke fešte poput "Lastovske fešte", "Večeri u mlinu", "Fešte rogača"...

Sinoć na Pinima, Foto: Siniša Luković

Neki od ugostitelja na Pinima sinoć su činjenicu da je nekoliko hiljada posjetilaca došlo na koncert Nine Badrić iskoristili i za "lov u mutnom" pa su za to veče neoficijelno značajno podigli cijene pića.

Jedan Tivćanin tako je "Vijestima" dostavio račun koji mu je sinoć za vrijeme koncerta ispostavljen u jednom od lokala na Pinima gdje je te večeri na primjer, pivo "Bavaria" naplaćivano 3,5 eura, a u zvaničnom cjenovniku tog lokala ono inače košta 2,3 eura.

Sok u limenci naplaćen mu je tri eura, dok u zvaničnom cjenovniku on košta dva eura.

Galerija

Bonus video: