Restoran Dukley Beach Lounge dobitnik prestižne nagrade

World's Finest Clubs je svjetski poznata institucija i autoritet u izboru i nagrađivanju najekskluzivnijih noćnih klubova, restorana i hotela
239 pregleda 1 komentar(a)
Dukljanski vrtovi, Foto: Vuk Lajović
Dukljanski vrtovi, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 15.08.2014. 13:39h

Luksuzni restoran Dukley Beach Lounge, koji posluje u okviru kompleksa Dukley Gardens na Zavali, dobitnik je prestižne nagrade World’s Finest Clubs.

Svečana dodjela nagrada World’s Finest Clubs, održana je u četvrtak u Dukley Gardensu, čime je, kako je saopšteno, Dukley brend potvrdio svoju poziciju u crnogorskoj turističkoj ponudi i ove sezone.

Zvaničnoj ceremoniji je prisustvovao direktor World’s Finest Clubs, David Huels, koji je uručio nagradu restoranu.

„Tim priznanjem restoran u okviru kompleksa Dukley Gardens se pridružio renomiranim restoranima u svijetu poput Soho Rooms Moskva, VIP Room Njujork, Armani Privé Milano“, navodi se u saopštenju.

World's Finest Clubs je svjetski poznata institucija i autoritet u izboru i nagrađivanju najekskluzivnijih noćnih klubova, restorana i hotela. Ta nagrada je svojevrsni pečat i priznanje vrhunskog kvaliteta usluge i provoda. Do sada je nagrađeno 145 klubova i restorana u svijetu.

Dukley Beach Lounge, koji je otvoren u ljeto prošle godine, pripada tipu restorana visoke kuhinje – fine dining.

"Za kratko vrijeme je postao hit mjesto, zahvaljujući izvrsnoj ponudi mediteranskog menija, elegantnom ambijentu i neprocjenjivom panoramskom pogledu prema Jadranskom moru i Starom gradu u Budvi. Besprekorna usluga i prepoznatljiva prijateljska atmosfera zajedno sa lokacijom na jednoj od najljepših plaža budvanske rivijere postali su zaštitni znak tog mjesta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: