Humanitarna akcija Rotari kluba za slabovidu djecu

Ljetnji parti je osmišljen kao zabavno-humanitarni događaj, čiji se kompletan prihod usmjerava za nabavku opreme i pomagala slabovidoj djeci
52 pregleda 0 komentar(a)
dijete, naočari, tablet, Foto: Shutterstock
dijete, naočari, tablet, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.07.2014. 11:42h

Rotari klub Budva po četvrti put organizuje veliko ljetnje okupljanje rotarijanaca, koje će biti organizovano u subotu sa početkom u 12 časova, na ostrvu Sveti Nikola.

Kako se navodi u saopštenju koje potpisuje predsjednik budvanskog Rotari Kluba Miodrag Džemo Radonjić, Ljetnji parti je osmišljen kao zabavno-humanitarni događaj, čiji se kompletan prihod usmjerava za nabavku opreme i pomagala slabovidoj djeci Crne Gore.

“Brigu o slabovidoj djeci Rotari klub Budva je, u saradnji sa Institutom za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici, preuzeo kao stalni zadatak. Na Rotary Summer Partiju 2013. prikupljeno je 3.000 eura i za isti iznos su nabavljena optička pomagala slabovidoj djeci. Na okupljanje rotarijanaca dobrodošli su svi prijatelji Rotarija, Budve i Crne Gore I ljudi dobre volje spremni da pomognu djeci sa ozbiljnim problemimam u vidu. Dobročinitelji koji nijesu u u mogućnosti da prisustvuju Partiju, a žele da pomognu,odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom 'Akcija slabovida djeca'”, kazao je Radonjić.

Bonus video: