HuffPost Lifestyle: Zadivljujuća ljepota Crne Gore

Crno jezero opisuju kao najveću atrakciju Durmitora, a sjajnim fotografijama i uz par rečenica predstavili su kanjon Tare, Biogradsku goru, Skadarsko jezero..
59 pregleda 0 komentar(a)
Crno jezero, Foto: Obrad Pješivac
Crno jezero, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 30.07.2014. 13:53h

Zaista nijesmo znali šta da očekujemo kada smo zakoračili u Crnu Goru, ali uskoro smo zaključili da je ova mala zemlja jugoistočne Evrope dom nekih od najdivnijih prirodnih ljepota koje smo ikada vidjeli. Ovako svoj komentar o Crnoj Gori počinje Ellis Shuman.

Ellis Shuman čitaoce Huffington Posta upoznaje sa značenjem imenom Montenegra (Crna planina), i dodaje da su divlje planinske rijeke i kristalno čista jezera jednako zadivljujuča.

Ekipa iz Britanije uputila se ka Nacionalnom parku Durmitor, koji predstavljaju kao popularno mjesto za skijaše i bordere.

Oduševila ih je i ljepota planina Sedlo (2,180 m) i Prutaš (2,393 m), na kojoj su naišli na "skriveno" jezero i julski snijeg u skrivenoj rupi.

Crno jezero opisuju kao najveću atrakciju Durmitora, a sjajnim fotografijama i uz par rečenica predstavili su kanjon Tare, Biogradsku goru, Skadarsko jezero, kao i gradove duž crnogorske obale.

Bonus video: