Volonteri Tunjela očistili plato ispred Doma revolucije

U NGG Tunjel su zadovoljni kako je akcija protekla i navode da je odziv volontera bio srazmjeran obimu posla koji je trebalo realizovati
78 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2014. 13:42h

Neformalna grupa građana Tunjel iz Nikšića završila je danas ekološku akciju čišćenja platoa ispred Doma revolucije u Nikšiću, što je i prva akcija, koju realizuju u okviru projekta Probudi me!

Akcija je realizovana tokom vikenda, te je juče grupa volontera započela akciju, a finalni radovi su realizovani narednog jutra.

U okviru prve akcije realizovana je i promotivna žurka sa ciljem bližeg upoznavanja omladine sa projektom koji se realizuje, a publiku je zabavljao crnogorski DJ Maraku.

U NGG Tunjel su zadovoljni kako je akcija protekla i navode da je odziv volontera bio srazmjeran obimu posla koji je trebalo realizovati.

Sljedećom akcijom koja će biti realizovana u okviru projekta Probudi me! predviđa postavljanje Info tabli na lokaciji koja je tretirana, kao i na još dvije lokacije u gradu.

Akcija je zakazana za 26. jul.

Probudi me! je građanska incijativa koju Tunjel realizuje pod pokroviteljstvom Fondacije za aktivno građanstvo FAKT, u saradnji sa Bedem Festom u Nikšiću.

Galerija

Bonus video: