AMSCG: Saobraća se nesmetano

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom
121 pregleda 1 komentar(a)
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.09.2018. 05:35h

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano na većini puteva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle i savjetovali vozače da voze oprezno i prilagođeno saobraćajnim i vremenskim uslovima.

Na dionici regionalnog puta, Pljevlja – Mojkovac, na mostu na Đurđevića Tari doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od 14 do 14 sati i 30 minuta zbog snimanja odnosno fotografisanja Mazda vozila.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od ski centra Kolašin 1450 do ski centra Kolašin 1600, saobraćaj će zbog radova biti obustavljan od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, izuzev nedjeljom.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Bonus video: