U četvrtak isključenja struje u više gradova zbog radova

U Podgorici zbog radova od osam do deset sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Policijska stanica u Zagoriču
58 pregleda 0 komentar(a)
dalekovod, Foto: Savo Prelević
dalekovod, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.07.2014. 17:14h

Nekoliko crnogorskih gradova sjutra će biti više sati bez struje zbog radova na elektro-mreži, najavljeno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici zbog radova od osam do deset sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Policijska stanica u Zagoriču.

Zbog radova na delekovodu Lijeva Rijeka od devet do 16 sati, bez struje će ostati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša i Opasaonica.

Od devet do 15 sati, bez struje biće potrošači u ulicama Lička, “Đura Daničića” i “Branka Deletića”, dio potrošača u ulicama “Vukice Mitrović”, “Beogradska” i “Ratnih veterana” i dio potrošača u naselju Kakaricka gora, iznad kasarne Masline.

Od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće stambena zgrada na trgu Božane Vučinić, niska zgrada iza Paradiza i zgrada Maksija na uglu ulica Kralja Nikole i Oktobarske revolucije.

Zbog radova na dalekovodu od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači naselja Brijestovo, Sretnja i Rova.

U Nikšiću od devet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biće Kličevo, Straševina, Autobuska stanica, Centar grada, dio ulice Njegoševe i područje Bogetića.

Zbog planiranih radova na niskonaponskim mrežama Raganice i Zahum u Pljevljima od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači Mataruga i Višnjice

U Baru, od osam do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biće svi potrošači naselja Miljanov most i Gornje Zaljevo, kao I dio potrošača naselja Donje Zaljevo i Dobre Vode kod Jankovića.

U Kotoru zbog radova u od osam do osam sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biće dio Starog grada, od Grudica do Crkve svetog Tripuna.

Zbog planiranih radova na niskonaponskim mrežama Raganice i Zahum u Pljevljima od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači Mataruga i Višnjice.

Na Cetinju, zbog revizije opreme u trafostanicama Nova pijaca i Autobuska, od deset do 12 sati bez struje biće potrošači u ulicama Grahovska, Ivanbegova, 13. novembar, dio potrošača u Bajovoj ulici i Donjem Kraju, kao i potrošači u naseljima Bogišin Krš, Obilića Poljana, Nova pijaca, te Sportski centar i Radio Cetinje.

Bonus video: